duminică, 20 noiembrie 2011

Ce fac azi 20.11.2011


film de ieri 19.11.2011
film realizat luni 14.11.2011 ora 14.15
film realizat luni 14.11.2011 ora 14.20
18.11.2011 ora 10.15 - în mod normal eram la Ambasadă de la ora aceasta dacă bunăvoinţa unor firme private era.
Aşa cum era Aula Fundaţiei Carol după anul 1914 cred.
Şi acolo cu pantalonii bej sunt eu, cu geanta pe picioare, singura care scriu şi sunt atentă la ce spune Dul Ambasador Mark Gitenstein, fiind o miniconferinţă a unor aşa zişi lideri ai viitoarei justiţii din România. Cu mari speranţe ministrul va fi altul care deja ştie, sper, să facă diferenţa între tocuri şi o linişte.

Sala profesorilor pe fun facebook BCU, nu este deschisă studenţilor ca şi Loja Regală. Iar pozele Regilor se află acum cu perete cu tot cred întro sală la fundul calului ca să nu spun cum spunea bibliotecara de la sala Mircea Tomescu unde merg eu că este linişte şi nu e nimeni de fapt şi se vede sala palatului din faţă. Deci dacă nu se vede în poze sunt Regele Carol şi Regina Elisabeta de România sau Carmen de Silva care îl îndrăgea foarte mult pe Mihai Eminescu. Dar dacă ar fi să iau în considerare micile mele preocupări din februarie 2001 de când am fost dată afară prima oară de la karma-yoga fără ştirea maestrului lor, Regina era sora lui Mihai Eminescu şi dragostea lui Carmen de Silva pentru Eminescu era că el în viaţa anterioară a respectat tradiţia de ai fi mamă sau tată lui Carol - încă studiez analele istorice gay.
În pozele de mai jos este Carmen şi Regina maria, în alb, Sala Palatului avea doar un etaj înălţime, Ministerul de Interne nu era în spatele revoluţionarilor de la 1989-2012 şi Casa lui Maria Tănase în faţa restaurantului Cina parcă - nimic nu mai e românesc acum şi mă refer la Cina.
Aceasta este biblioteca din plastic sau plastelină cum spun eu, unde studiază cei care mai vor dintre studenţi că de când cu noua conducere ei fac grevă şi nu mai vin. Când eu mergeam la bibliotecă şi să fie anul 2005 cel târziu, sălile de lectură structurate pe materii ca: geografie, istorie-religie, ziare, medicină, georgrafie - erau arhipline că nu aveai aer să respiri şi era linişte fireşte dar aici a fost înainte de a fi o investiţie Americană un teatru în aer liber unde eu am fost o singură dată parcă şi erau nişte scaune aşezate pe nisip şi se numea Sala Boema a Teatrului de Revistă sau Constantin Tănase? Astfel eu mam gândit că numele de Carmen Tănase ar fi mai potrivit că cine a fost Constantin în afara filmului cu Keanu Reaves.

Capitolul - câteva poze extrase de mine în 26 iulie 2006 pe folderul ONU - dar nu are cine mă sprijini nu merge că ar însemna că mai am un pic şi cad, împinge de la spate eu nu sunt gay, ajuta sună că sunt neajutorată şi mie numi place să mă vait, nu găsesc cuvântul potrivit - oricum pozele cu Capitolul au ars la mine cu tot cu paşaport după ce am primit un mare Nu de la consulul dvs. aşa că să numi cereţi acel buletin-paşaport că nul mai am şi nici albumul cu poze că nam prieteni şi nici pozele cu Lacul din faţa Capitolului sau cu grădina Botanică.

Aceasta este spatele Capitolului şi eu când am fost în februarie 2002 acolo am mers numai pe jos cu fratele meu şi am zărit doar spatele clădirii pe unde intră ştabii că am mers de acolo la gara ferată a Washingtonului care arată a un Mall cu magazine, cinematografe, am văzut color în limba engleză filmul "Stăpânul Inelelor" şi la el în sat am văzut filmul "Ocean 11", "Vanila Sky" şi "The Beautiful Mind" - nu prea ştiam cum se scrie corect Minte sau Maind sau Minde şi am deschis translate google. Şi acasă la fratele meu am văzut filmul "Pasărea Spin" dar fugitiv că am citit cartea şi Şogun că am avut timp şi chef să citesc că de durere doream să evadez în altă lume şi până ce na cumpărat cele trei casete cu pasărea spin nu mam lăsat dar nu am avut puterea sau sănătatea necesară să văd filmul pendelete că era la beizmănd şi nu era tradus.
Capitolul este recunoscută ca fiind a doua mare clădire din Lume după Lasa a lui Dalai Lama din Tibet şi se spunea că Casa Poporului vine a treia numai că tot ei spun că subsolurile clădirii sunt cât este clădirea de înaltă şi este şi un tunel pentru maşinile SRI că Ceauşescu se ferea de războiul al treilea cu ungurii cred că arabii au o contribuţie majoră şi în construcţia ambasadei dvs. că e la fel de pustiu şi cu mărăcinişi sau buruieni şi scaieţi defrişaţi cu buldozerul pe alocuri iar vechiul sediu este de izbelişte efectiv de mie mie jenă de numele clădire monument dar barem de o instituţie a corpului diplomatic. Aşadar de ce sar feri Ceauşescu de arabi sau chinezi când pericolul este la dvs. la americani că nui lăsaţi în pace să se prăfuie şi ei un pic. Numai că aceste trei clădiri or fi recunoscute ca fiind Minuni ale Lumii? Că eu fac Magie nu minune, vă costă.dar poza asta o aveţi? este când lucram eu la Banca Comercială şi eram la un curs bancar la Câmpina să fie anul 1993 că în 1994 deja rupeam legătura cu cosmin. Vă place cum am pus mâna pe clădire? se aseamănă cu poza lui Carmen din Aulă. Şi observ totuşi că pozele diferă mult de cele din sala de lectură de la coada calului deoarece Regina are mâna dreaptă pe inimă parcă sau invers, o poziţie destul de familiară mie de atunci şi mă trezesc stând aşa deseori ca o relaxare şi conving că este vorba despre Crucea cu Trei laturi pe care am inventato eu - se numeşte Crucea lui Andrei sau L`Croix. Am găsit pe internet numele de LCroix Jean Claude de la Vandamme. Şi Regele Carol are capul aşezat în profil - deci se poate ca Loja Regală să fi fost Aula Fundaţiei Carol? Eu nu am ştiut că această BCU se numeşte aşa şi am scris acasă că ar trebui ca o parte din desenele mele să fie alăturate unei Fundaţii a lui Carol 1. Şi iată ea există pe front-ospiciu sau ispiciu? sau front-office?
Dar asta cu guşteru o aveaţi? E din 2001 înainte de America sau 2002 după America imediat că eram intoxicată.

Din proiectul pentru Ministerul Culturii - Administraţia Fondului Cultural Român - august 2005 - tot zodia leului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu