duminică, 16 octombrie 2011

Societatea democratica de consum


Societatea Democratică de Consum – în desenul de mai sus Administratia este ceea ce se vede la o țară cum ar fi ceea ce vedem noi când mergem într-o țară străină si am arătat prin triunghiul care coboară în zona Alte Țări. Dar pentru a exista o Administrație puternică trebuie să existe baza ramurilor economice sau ale unui Guvern și anume Agricultura și Industria. Dacă ar fi Monarhie acesta este poziționat între Guvern și Alte Țări și deci el, Monarhul reprezintă o imagine a țării nostre pentru alte țări. De ce nu ar exista iar un Rege pentru România? Cel existent este prea bătrân? Restul sunt numai femei puternice, dar și Regina Elisabeta e învârstă.

Consumul
Consumul reprezintă dezideratul pentru care oamenii trăiesc şi muncesc.
A consuma înseamnă a fi util ţie însuţi şi celor din jur, a fi curat hrănit şi odihnit.
Pentru a fi curat se presupune că apa este potabilă sau bună de transportat,
Pentru a fi curat hrănit se presupune că nu te abţii în detrimentul celor din jur „dacă eu nu mănânc nici tu nu mănânci sau numai eu mănânc” deoarece nu trăi în junglă şi hrana nu sunt animalele vi, puţine.
Pentru a fi curat hrănit odihnit se presupune că mănânci astfel încât să ai un somn bun şi odihnitor deoarece a doua zi trebuie să munceşti şi curăţirea de zaţurile mentale de cu zi este obligatorie pentru un somn bun şi anume un somn în care nu urăşti şi nu pleci prea departe de ai tăi sau de colegii de servici. Cam asta făceam eu când mia ponegrit vasile popa camera şi feedbackul şi eu nu ştiam de ce am pierdut locul de muncă de la bancă trecând la cele veşnice aiurea sau degeaba.
Am stabilit primele trei condiţii de locuit pe pământ tare dar nu am ajuns la consum.
Conform primei piramide a mea odihna este primul element de bază al susţinerii vieţii şi se vede bine că este al treilea dar este primul deoarece piramida se întoarce în jos cu vârful şi anume a privi la sud este cel mai bine pentru om şi popoare deoarece primul Om pe pământ a fost Obama.
De aceea este cel mai de temut că este primul Copil.
Şi de obicei bărbatul întinde mâna după un fruct că e mai înalt şi mai înalt decât Omul nu este decât Cerul.
Cele trei elemente întrun aranjament floral Ikebana sunt Omul, Cerul şi Pământul. Întotdeauna cerul este cel mai înalt element, Omul este la mijloc şi nu capra sau demonul şi Pământul este o linie la 15 grade de la dos=sol pentru că dacă ar fi o floare una cu pământul sau întinsă pe sol nu sar vede de către Om în viaţa de zi cu zi dar în vasul de ikebana ar sta căzută pe vas sau pe buza vasului şi în principiile de bază ale Ikebana se spune că cele trei elemente nu se ating şi nici vasul nu îl ating, ele. Este vorba despre un vas gen farfurie şi nu un vas glastră obişnuită românească cum de altfel pentru japonezi un aranjament floral se face foarte rar întrun recipient sticlă sau cană. Singurul obiect pe care îl ating florile şi fără de care cele trei elemente nu ar sta aşezate în vas este kenzanul sau acele de oţel. Deci pentru un aranjament floral elementele sunt numai florile sau (şi) plantele care se numesc elemente ajutătoare cu o denumite a lor.
Mergând pe acelaşi principiu cele trei elemente de bază ale unei Guvernării sunt:
1. Pământul
2. Industria
3. Administraţia.
Celelalte trei sunt ajutătoare şi anume:
(în teoria japoneză sau de răsărit nu există prejudecată numărului cu soţ)
4. Economia Justă vine şi cade sau se răsfrânge asupra Industriei căpătând denumirea de Capitalişti sau persoane private care capitalizează bani sau produc bani. Şi pliarea Economiei pe Industrie dă nota de a nu polua sau de a fi econom cu bunurile naturii fiind ele materii prime, materiale şi obiecte de consum sau producţie.
Şi forţele de producţie deci, pe vremea socialistmului înverşunat, erau în număr de trei şi anume(pentru cei care nu ştiu): materiile prime, obiectul muncii şi forţa de muncă. Materiile prime sunt date de natură, obiectul sau unealta muncii poate fi de la ciocan la strung sau turnătorie şi forţa de muncă este omul productiv şi anume omul care este în stare să muncească sau care are forţă sau puetere de a muncii.
Aseară spre dimineaţă bulversată de emisiunile B1TV şi speriată în acelaşi timp miam spus oamenii sunt fie o imagine sau funcţie fie un corp.. de date.
Da că între timp sa inventat robotul şi calculatorul dar şi el este un obiect al muncii pe care tot omul îl poate mânui şi nu invers şi anume nu omul este supus obiectului muncii ci invers.
5. Cultura se pliează foarte bine pe Agri devenind Agricultură ... mai am cuvinte definite în minte pe care am evitat să le roboţesc şi leam uitat dar o sămi vină... probabil o dată cu ciclul.
6. Curtea supremă sau existenţa unui Monarh este ideală.
7. Dumnezeu iată cifra 7 cifra lui este Alte Ţări că ei sunt dumnezeii noştrii de nervi sau cărora trebuie să le facem pe plac ca să nu trăim sau izolat sau fugim. Ca sectanţii.
Şi atunci sau astfel vom obţine ca fiind Guvernul numai Administraţia deoarece aici intră a administra orice instituţie şi cel care guvernează este Ministrul Unicul ministru restul fiind administratori.
Cum administraţie am spus că este Comerţ deci Administraţie înseamnă Consum.
Apoi urmează Capitaliştii sau Oamenii cu Afacerile lor, care trebuiesc lăsaţi în pace să nu le sară muştarul că ce fac ei nu poate orice om şi ei sunt deci motorul acţiunii societăţii, a muncii productive, elevate, elegante.
Şi Primarii.
În genere Casa Primarului ca şi Casa Preotului este o primărie sau parohie unde oamenii vin şi vorbesc cu el sau soţia sa.
Ei reprezintă un model de viaţă pentru oameni şi societatea familială sau nucleul.
Sau mai bine zis Industriaşii sunt un model de individualitate a unui adolescent.
Pentru Cultură se numesc Popi sau Patriarhi cu un Matriarh – deci Primarul este edilitar bărbat şi fumeia este Matriarh Cultural.
Cam atât.
Oricum facultăţile de drept, filosofie, jurnalism, psihologie nuşi mai au rostul pentru că orice meserie aeriană presupune un efort fizic deci o muncă şi creaţia spirituală este mai rară.
Că am rămas datoare sau nu se înţelege acum mai bine – cei de deasupra Administraţiei sunt teoreticieni inclusiv judecătorii – ei doar spun eşti vinovat dar asta nu înseamnă că trebuie să te superi ci să o iei de bună pentru a te schimba. Şi asta pentru că el judecă între alb şi negru adică o hârtie şi un scris sau înscris.
Şi aşa se ajunge la costumul gri sau la faptul că popii şi judecătorii nu sunt ciocli.
Economie în fond este tot că toţi trebuie să fie economi şi în vorbire şi în scris sau tăcere, dar este teorie.
Banca este o administrare de fonduri capitalizate.
A da şi în loc de Administraţie se spune:
AMIN-istraţie.
Întotdeauna un cuvânt are ascuns în el o esenţă şi dacă o literă este sau lipseşte nu e bai că se înţelege.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu